maanantai 26. maaliskuuta 2012

Muuta ihanaa, eli silmitöntä kutomista

Ei tullu takkia ei, koneet kertakaikkiaan kieltäyty yhteistyöstä hyvinsuunniteltuna ompelupäivänä. Kyllä siinä parit ärräpäät saatto lennellä ja vähän silmiä pyyhittiin hihanseutuun, on tuo ompeluinnostus ollu muutenkin niin vähäistä viimeaikoina että meinas tällanen takapakki lannistaa matamin kokonaan.
 
No, tuli sitten valmista toisesta rojektista kuitenkin. Kolmas kerta toden sanoi, aiemmat versiot purettin pois kiusaamasta ja tämäkin ollu tekeillä jo tuolta helmikuun alkupuolelta. Kiva ohje siis täältä, kiitokset! Silmukoita lisäsin (siltiki on tosi tiukka), kavennukset meni vähän sinnepäin soveltaen ulkomuistista ja reunaankin väkersin nätin reunuksen, mut purin sitte kuitenki pois ja virkkailin suoraan vaan. Ja minä ku oon sellanen värisilmitön, niin tää on tehty ihan melekeinpä aina siitä langasta mitä kopasta sattu kouraan tarttumaan :) Harmi ku en näköjään saanu kuvaan avattua tätä koko komeuteensa, pitkulana on aika vinkeän näkönen!

3 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Oon haaveillu että tekisin tuon saman pipon, tätä mallia on tehty pitkin Blogistaniaa nyt talvella.

Aattelin että teen sen niin, että alaraidat (sileää oikeaa) ois aina yhtä ja samaa väriä ja sitten ne päällä olevat olis vaihtelevia..
Mutta tää odottaa jotakuta innokkaampaa joka ehtis :D.
Ehkä joskus.

Hiano on pipa!

Maarit kirjoitti...

Hieno se on ja ihan käyttökelponen!

Miiruska kirjoitti...

Mrs.Marple, mietin alkuun ihan samaa, mut en osannu päättää väriä. En muista enää miten ekan alotin, tokaa kokeilin tosi kirkkailla väreillä mut tuli jotenkin ihan överit :D

Ja talveen on taas aikaa, josko sitä ehtisit ;)

Äiteelle myös kiitos, oon käyttänytkin, ilmankos tällanen tiukkapipo..