keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Turhan tärkiääNyt on pitänyt pipertää. Neulat on olleet ensin sikin sokin Kirikou-salkussa, sitten epäonnistuneessa retrosydämessä, ja nyt viiiimein tein pari neulatyynyä =) Aika monet on näitä tehneetkin, blogeissa törmäillyt monesti ja ihastellut. Toinen on kokonaan retrokankaasta, ja toisesta alaosa.

Tytöt tykkää piirtää ja kyniä onkin kertynyt melkoisesti. Huovasta väänsin pussukan puuvärikynille, ois sitten kaikki samassa paikassa jos ehjänä säilyy. Mukana on kaikkea, uutta ja vanhaa, liimaa ja lankaa ja narua ja vaikka sun mitä. Itselle olisi vielä tarkotus tehdä vähän samanlainen mihin saisin tärkeitä papereita talteen. Tuossa alla on muisto lapsuudesta; meidän keittiön verhot. Eilen ne tuli mieleen ja vielä iltasella lähdin äidiltä kyselemään, nyt tulee kuvia päähän lähiön pikku metsästä kun sitä tuli noiden verhojen raosta usein tiirailtua =)

Äiti se on säästänyt paljon paljon muutakin ihanaa, sattu tämäkin silmiin nyt ihan uudella tavalla vaikka käytössähän tuo on aina ollut, ja ei siis äidillä vaan mullakin omassa kodissa (kuten nytkin, siksi niin rypyssä). Aika kiva =)

2 kommenttia:

Kiana kirjoitti...

Kivoja piiperryksiä, sienipyyhe lähes saa kateuden heräämään ;)

Tiukunen kirjoitti...

Oikea retroaarre tuo sienipyyhe. :)