tiistai 8. huhtikuuta 2008

TakkiAlkaa näin kevättä kohti mentäessä tuntumaan tuo fleece liian tuhdilta vuorikankaalta, pitäis kai alkaa keksimään jotain muuta tilalle, vaan mitä? Trikoota ja muita kumppaneita on niin kettumaista asetella kun ryppyjä tulee miljoona..

8 kommenttia:

Kiana kirjoitti...

Onnea onnea!
nkaa
Nätti takki, vuorikankaaseen sellainen vinkki kuin lakanakangas (ja muut vastaavat)! Loistava tuohon tarkoitukseen, helppo käsitellä, paljon sävyjä ja 100% puuvillaa.

Kiana kirjoitti...

Jaahas, mikähän nkaa lie väliin hyppäsi...!:D

Maria kirjoitti...

Tosi kaunis takki! Ja minun silmään näyttää oikein onnistuneelta. :)

Minulla kankaat jo odottelevat ensimmäisiä "retrokokeiluja"..

Miiruska kirjoitti...

Nkaa vaan kianallekin =D Kiitos kiitos, ja kiitos myös vinkistä, nyt on äitin vanhat lakanat päätyneet tänne meille ja suunnittelu alkakoon ;)

Kiitos maria, kävin jo vastavierailulla vaan merkki unohtui jättää. Upeita kankaita, jäänpäs oottelemaan mitä ihanuuksia niistä valmistuu =)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana metsänmenninkäisen takki!

Tiukunen kirjoitti...

Ihanan pirteän takin olet taas tekaissut! :)

mielikuvitus kirjoitti...

selasin koko blogin läpi. ei muuta sanottavaa kun että "herranjumala että sun tytöillä on kauhee määrä takkeja" =D ja kateellisuus iskee, mistä ihmeestä löydät noin ihania kankaita.

terhi kirjoitti...

Tämäkin on niin kauniin värinen! Vuorena olen itse käyttänyt fleecen lisäksi lakanakangasta, tuulipukukangasta ja froteeta. Flanelli sopii myös, mutta tahtoo nyppyyntyä.

Ja siitä kirjasta :) Tuossa on kuitenkin vain 2 kaava-arkkia, joten ei ole vallan mahdoton työ kopioida niitä, mikäli onnistuu kirjan lainaaman esim. kirjastosta. Työohjeethan voi sitten skannata /
ottaa digikuvan. Toivottavasti sinäkin sen jostain divarista löytäisit, tai kustannusyhtiö tekis uusintapainoksen :)