keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Kesäkesäkesäkesäpaita

Missä se lienee, lunta ja räntää puskee vähän väliä. Lumen alla jo toista talvea viihtyneet leppikset ja kärpässienet saivat vähän uutta väriä pintaan, harmi vaan kun punainen maali on loppu, joten jättisienet jäivät vielä ilman ehostusta. Ehkävieläjoskus.

Mulle on iskenyt köyhyys, mutta toisaalta se on vaan hyvä. Mitä halvemmalla saan uusia juttuja tehtyä, sitä parempi mieli niistä tuppaa tulemaan =) Tämä tyttösen kesäpaita on näitä edullisia tuotoksia, tyynyliina ei kirppiksellä paljoa maksanut, ja vinonauha taisi olla samasta paikasta hamstrattu jo kauan sitten. Tosin nauhaa ei riittänyt hihoihin eikä helmaan, mutta olikin niin jäykää että oikeastaan parempi näin käänteiden kanssa. Kaava on omasta päästä kiskottu, kuvassa etupuoli näyttää pitemmältä ja lerpattavan, mutta kyllä se oikeasti on suunnilleen samassa tasossa muiden kappaleiden kanssa =)

2 kommenttia:

torrance kirjoitti...

Oikein on nätti paita :) Kivat nuo keltaset vinonauhat.

Nuo leppikset on kyllä aivan valloittavia. Millasella maalilla noi on maalattu?

Miiruska kirjoitti...

Muistaakseni leppikset on maalattu ihan tavan kalustemaaleilla, sekä tussilla. Sileissä kivissä pysynyt hyvin, mutta röpelöisemmästä kastuessaan hieman lohkeillut..