torstai 31. heinäkuuta 2008

Huopatossutehtaalta päevvee

Kiire ja väsy vaivannut, ompelukone on saanu pölyttyä ylhäisessä yksinäisyydessään ja langat keränneet ikkunaremontista aiheutunutta silppua..

Sadepäivän iloksi päätin tänään vähän tuunailla kitsahtaneita farkkuja, puristavat sen verran vyötäröltä ettei tee mieli kovin usein muuten tunkea jalkaan, mutta jospa tämmönen pieni piristys auttais asiaa =)

8 kommenttia:

Kiana kirjoitti...

Mie jo kaipasin sinua ;)
Ihania kankaita ja ihanat housut! Minulla on käynyt mielessä vähän vastaava idea, jokuset farkut on polvista puhki, jos ne muokkaisi capreiksi kivojen kankaiden kanssa.

Mesikko kirjoitti...

Tuunatut pökät toimii!

Mrs.Marple kirjoitti...

Kyllä tunkkainen haju lähtee.. Nimittäin ennen esikoisen syntymää sain 30 vuotta vanhoja lastenvaatteita (meidän omia) joita oli viimeiset 25 vuotta säilytetty riihessä.

Eli niihin auttoi etikkahuuhtelu, huuhteluainehuuhtelu, etikkahuuhtelu, etikkahuuhtelu, huuhtelu ja päälle pesu ja kuivaus ulkona..
Likosivat kokonaisuudessaan ainakin viikonlopun yli aina välillä vettä vaihdellen.. Mutta tuli raikkaan tuoksuisia vaatteita!

Niin joo, ihanat farkut..

Tiukunen kirjoitti...

Oi, miten ihana idea ja todella kiva lopputulos! :)

Miiruska kirjoitti...

Hei vaan, ja kiitos jälleen kerran!

Kiana, ihanaa kuulla =D Mulla taas keväällä oli orpo olo kun et sairastelun aikana päivitellyt niin tiuhaan.

Mrs.marple, pitääpäs kokeilla tuota vuorottelua pesussa. Meillä varastossa majailleet lastenvaatteet ei haisseet juuri millekään, mutta nämä "ties missä" olleet kankaat kyllä lemahtavat oikein mojovasti.

Amyrlin kirjoitti...

Löysin blogisi, ja voi mitä kaikkea ihanuuksia täältä löytyikään! Oikein kiva blogi siis ja tulen varmasti seuraamaan tätä jatkossa. Saankos linkittää tämän blogilistalleni?

Miiruska kirjoitti...

Amyrlin, ilman muuta voit linkittää =) Kävinkin jo vastavierailulla, ihastelemassa lapsia (sekä karvaisia että karvattomia)!

HannaK kirjoitti...

Kiitos hienosta ideasta! :D