lauantai 16. elokuuta 2008

Maistuvaista kesäpäivää


Ja ehkä jopa viimeistä sellaista vietettiin maaseudun rauhassa. Kuvailla yritin toivottomasti vuoroin pilvisessä ja vuoroin aurinkoisessa tuulessa liikkuvia kohteita, tai sitten liikkuivat jaloillansa minne sattuu hirmuista vauhtia. Koira joutui reissun jälkeen pyykkiin, ja kuopus vaali minigrip-pussissa mummon makoisia mansikoita. Bongailin myös tyttöjen hiekkalelulaatikkoa, jestas miten paljon vanhaa kotimaista sieltä löytykään! Sarvista sun muuta, kyllä on mukeloilla retroisat kipposet menossa mukana..

2 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Sulla on se, mikäsenytoli, pahemmanlaatuinen startiitis! (Uusiosana jonka olen löytänyt blogistaniasta!) On niin paljon kaikkea kivaa mitä pitää aloittaa etteivät ehdi valmiiksi asti.

Hienot kipot hiekkaleluina.. Niin se on, mun mammanikin käytti (ja tapa periytyi mun äidille) Arabian lautasia kukkalautasina. Jälleenmyyntiarvo ropisee, mutta käyttöaste kasvaa..

Miiruska kirjoitti...

Startiitis on kyllä erittäin kuvaava sana ;) Ja tuo on muuten tuttua tuo arabialaisten käyttö kukkalautasina, ja vaikka vähän sun missä =D