maanantai 1. kesäkuuta 2009

Kukkasia


7 kommenttia:

Sokkopöllö kirjoitti...

Kaunis masu. <3

Mrs.Marple kirjoitti...

Olen jo malttamattomana odotellut teidän kuulumisia!
Hieno teltta tuo on, jos helteet jatkuvat niin varmasti hyväkin että on hieman väljä ja ilmava (sunnuntaina oli KUUMA).

Liivinsuojien ei tarvitsekaan olla niin esittelykelpoiset - eihän niitä tarvitse esitellä kuin pyykkinarulla. Itellä on kaikenmaailman jämäpaloista (kestovaippoja kun ompelin) erikokoisia liivinsuojia. Määrä ja imukyky on tärkeämpää kuin laatu.

Suosittelen että teet jonkinnäköiset lärpäkkeet hahtuvasta > lämmikkeeksi kylmille päiville syksyllä ja talvella ja kosteussuojaksi.. Pul-suojalla varustetut liivinsuojat alkaa haisemaan aika nopsasti, varsinkin kesäkuumalla (esikoinen syntyi 2006, erittäin kuuma kesä) ja villa ei niin hiostakaan.

Saakos kysyä oletko ajatellut itse kestoilla (kunennytmuista oletko joskus asiasta maininnut)?

Miiruska kirjoitti...

Kiitos Sokkopöllö <3

Ja totta puhut Mrs.Marple =) Mullahan ei ole edes saumuria, joten liivinsuojat on todellakin aika raakaa katsottavaa ;) Mutta mitenkäs tuo hahtuva, oletkos laittanut ihan imuksi sitä kankaan väliin, vaiko paljaaltaan? Lämmikkeeksi jontain pötkylää kyllä ajattelin talven varalle tehdä, mulla kun tuppaa muutenkin nuo ulokkeet tulehtumaan herkästi, mut eipä tullut mieleen että imunakin tosiaan menisi! Kiitos vinkistä <3

Meillä tosiaan tarkoitus kestoilla, ite kokonaan ja vauva suurimmaksi osaksi. Pitäis vaan täydentää noita omia rättivarastoja, niitä kun en oikein osaa itse väkertää =)

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihan sellaiset yksinkertaiset lappuset ainaoikeaa, eli käytössä ensin rintaa vasten kankainen liivinsuoja ja siihen päälle hahtuvasuoja ja sitten liivit. Kun on irtonaiset niin voi samalla tavalla kuivattaa/tuulettaa kuin lapsosen villapökät. Pesuja ei siis juurikaan tarvi.

Ite pärjäsin yhdellä parilla, kun oli muutamat Pul-suojat ja joskus kävi toki ilman lämmikettä tai kosteussuojaakin. Jos innostut niin kahdet kannattaa.. Talveksi ehdottomat, kannattaa tehdä riittävän isot että peittää kokonaan, tarkenee hyvin.

Kiana kirjoitti...

Ihana mekko ja sen sisältö! Ja linkitys ei toki haittaa :)

Maarit kirjoitti...

No, jos et tissinsuojia kuvaakkaan, niin laita kuvia pyhkeistä.

Tiukunen kirjoitti...

Oi miten kaunis masu! ♥ Ja mekko on myös todella ihana! :)