lauantai 20. maaliskuuta 2010

...

Kauhia kasa kankaita ois tuolla oottelemassa ompelijaansa, joka siis on ehtinyt vaan puikkoja heiluttelemaan harvakseltaan. Keskimmäisen synttärit on nyt juhlittu (tai siis ei juuri juhlittu kun oltiin kipeinä) ja kissa oli ihan mieluisa lahja :) Keskimmäiselle oli myöskin valmistumassa tämä hattulainen, alkuperäinen ohje kirjasta Myssyistä sukkiin, mut tämä on erittäin reilusti muokattu versio. Hiippa on lyhennetty puoleen ja kauluriosakin on omaa sovellusta. Nohh, ja mulla kun tunnetusti aina kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin tää ei sitten tosiaankaan keskimmäisen käyttöön tule. Käytetään tuolla pienimmällä jos käytetään, tai joutaapa tuo lähteäkin. Malli on kuites niin kiva että enköhän väännä vielä isommankin version jahka kerkiän :)
Äeti se oli menny ja päräyttäny itelleen melkosen vehkeen. Arvatkaa kuka tätä ehkä eniten käyttää..? Jipii, enää sitä aikaa ja alakaapi kangaspino pieneneen.. tarkotus ois alottaa syöttötuolin pehmusteesta. Kuulostaa jo omaankin korvaan aika epätoivoselta yritelmältä, mut entä jos tällä kertaa vaikka yllättyisin positiivisesti. Ku on noin hieno vehjekin..Ja blogin ulkomuodonmuutos on edelleen kuinkas muuten ku kesken. Seuraavana hyvänä päivänä sitte ihan varmana..

7 kommenttia:

Katalaiina kirjoitti...

Odotas vaan kun pääset saumurilla huristelemaan, palaa ompeluinto taatusti ja tulee hyvää jälkeä kaupanpäällisiksi :)
Saumurista ei ole enää paluuta ompelukoneen siksakhuolitteluun!

LAPINKA kirjoitti...

Siis aivan ihana tuo "kypärähiippa"!! Todella kaunis.. ja yhdyn Katalaiinaan.. kyllä saa kankaat kyytiä saumurin myötä. Iloa ompeluun ja kyllä siitä syöttötuolin pehmusteesta varppina hyvä tulee! :)

Kiana kirjoitti...

Tosi kivan malliselta näyttää myssy!

AnniP kirjoitti...

Ihanan mallinen huppumyssykkä!

Miiruska kirjoitti...

Voi ei, arvasin että siinä käy niin että ompelukone jää kakkoseksi :D Entäs jos nälkä vaan kasvaa ja kasvaa, jatkuvasti jotain vempelettä tarttis saaha..

Mrs.Marple kirjoitti...

Kirjoitin jo pari päivää sitten kommentin, minne lie kadonnut? Hmm.. No en mitään terävää enkä nokkelaa, kunhan olin kateellinen sulle uudesta koneesta..

Marjuli kirjoitti...

Mikä myssy <3