lauantai 15. toukokuuta 2010

Aarteita

Hei täällä ois uus nettiputiikki ja kiva arvonta, käykääpäs osallistumassa! Palkinto on hieno :)

Pääsin tuossa käymään pienessä pölyisessä aarreaitassa, nimittäin vanhassa häkkivarastossa. Sieltä ois varaston omistaja heitellyt kamppeita surutta roskiin, mutta onneksi tämä hamsteri pääsi keräämään auton täyteen kaikenlaista aarretta. Kuvaamatta on vielä vaikka ja mitä, mut erityisesti mua ilahdutti kerrankin omiin suksiin mahtuva kenkurat! Ihan on kotimaista tekoa ja varmaan lämpimät, mulla kun ei ole muita talvikenkiä ollutkaan moneen vuoteen ku noin 30-40-vuotta vanhat vinkkelit..

4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Hyvään saumaan iskit, kyllä kannatti!

sanna kirjoitti...

voi ihanat:) mä olen monta vuotta kans sovitellut kirppareilla yms tuollaisia mut ei ole löytynyt vielä omaan jalkaan sopivia:( samoin sovitan aina huopikkaat, varsinkin punaiset. ja haaveillut olen myös tuollaisista uusista, taitavat olla punaiset mokkaiset lapikkaat..mutta niissä sitten oli kummallisen kapea pohkeen ympärys (lue:minulla paksu pohje) ..etsintä jatkuu. onnea löytämistäsi aarteista:)

Nzqu kirjoitti...

Vau mitkä kengät!

Miiruska kirjoitti...

No kyllä oli tuuria kuitenkin!

Sanna, ite kans haaveilin niistä uusista lapikkaista mut en onnistunut löytämään mistään kun kerran haeskelin. Mut nyt ei tartte onneksi enää ettiä :)