lauantai 23. tammikuuta 2010

Ukkeleita ja akkeleita

Nyt on kyllä jääny hunningolle koko blogi. Ompeluun ei ole juurikaan riittänyt aikaa, vaan mieluummin oon keräillyt ideoita ja kaivellut lankakasoja. Pitkään unholassa ollut puikotteluinnostus on nimittäin ollut nousussa ja valmistakin on tullut, tosin näitä päivittelen vasta myöhemmin kun ovat lahjoiksi menossa ;)

Eräät puikot oli tuossa hukassa ja löytyihän ne kun aloin penkomaan lankalaatikkoa pohjia myöten, ja samalla löytyi muutakin. Kauan sitten aloitettu "tuubi" oli vielä jotakuinkin kasassa, into oli näköjään lopahtanut kuvion jälkeen (joka muuten kiristää melkosen pahasti).. Tää menee purkuun, mutta tuota kuviota voisin kyllä käyttää vielä jossain, muistan vieläkin sen tuskasen suunnittelun joskus muinoin ja tyytyväisyyden kun sain valmiiksi :)

Valoa onneksi jo riittää jonkin verran ainakin ulkona kuvailuun, joten eiköhän tästä päivittelyintokin taas keväänmittaan nouse!

*Muoks* Jaa laskuri on näköjään häippässy, tais kyllästyä sekin. Yhyy.

3 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Mitäs tuosta tuubista on tulossa? Mulla ei riitä kärsivällisyys kirjoneuleiden kanssa. Tein ne sukat sukkasatoon, hienot on kyllä, mutta otti päähän kun langat oli koko ajan solmussa (vielä kun kudon ne molemmat sukat aina yhtä aikaa..).

Lissukka kirjoitti...

Kokkeilen vain!

Miiruska kirjoitti...

Siitä oli tulossa eräänlainen tuubitoppi, yläosa oli suunnitteilla erikseen.. Mulla ei riitä hermot mihinkään mikä on vaikeaa, isoa tai tehdään ohuella langalla tai sukkapuikkoilla. Silti näitä tulee aina välillä aloteltua :D