tiistai 9. helmikuuta 2010

Kesken


Kaikki nimittäin. Keittiön kaapin ovessa on listaa mitä kaikkea pitäis/haluais tehdä, joka puolella on keskeneräisiä töitä, semmosia viittä vaille valmiita, sekä kangaspinoja, lankoja, koukkuja ja puikkoja. Joistakin puuttuu vielä jotain mitä pitää hankkia, kuten vetoketjuja tai muita juttuja. On se kumma ku pitää harrastuksestakin kiskoa ressiä.

3 kommenttia:

Sokkopöllö kirjoitti...

Minulla on kans moooonta keskeneräistä projektia, aina keksin muka jonku uuden ja vanha jää puolitiehen... Onneksi välillä tulee sit jotain valmistakin. (Huom! välillä...)

Ihania juttuja ja tuo kangas. <3

Mrs.Marple kirjoitti...

Olipas tutun näköisiä huiveja? Olikos nuo sillä ohjeella tehtyjä?

Mulla on muuten nyt pari _aivan_ihanan_ näköistä vanhaa lakanaa joista meinaan tehdä itelle ja esikoiselle mekot tai jotain. Mutta ei siitä sen enempää ennenkuin suunnitelma vähän hautuu..

btw: lähetkö kuivattelemaan? ;)

Miiruska kirjoitti...

Onneksi sieltä välistä jotain joskus tippuu poiskin, muuten ois metrinen lista ;)

Mrs.Marple, yks noista huiveista on sillä sun ohjeella :) Yks on jostain kirjasta ja yks sitten yhdistelemällä, piti kokeilla vähän kaikkea.

Kuivattelemaan vois kyllä lähteä, se vaan tarkottaa sitä että jotkut suunnitellut rojektit pitäis siirtää tulevaisuuteen (mikä vois olla kyllä toisaalta ihan hyväkin)..