sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kotona..

Reilu viikkonen ollaan tässä nyt asusteltu kotosalla, ja on ollut kyllä viimeajat sellaista haipakkaa suuntaan jos toiseen että ei ole tullu paljoa kankaita ja lankoja hypisteltyä. Kiitos kaikille kommentoijille (olipas vaikea sana :D ) kun jaksatte merkkiä jätellä tästä hitaasta päivittelystä ja vastaamattomuudesta huolimatta <3 Tarkotuksena ois parantaa tässä tulevina kuukausina tahtia, sekä käsityöpuolella että bloggailussa, mutta nähtäväksi jää joko tämä elämä alkais viimein asettumaan uomiinsa ja rauhottumaan..

Ennen muuttoa mulla tuli lähinnä ommeltua vaippoja ja virkkailtua, tosin yhden takki-lakki-housu-yhdistelmänkin sain puoleenväliin valmiiksi, mutta sitten loppui aika ja sitä myötä into kesken. Täytyy toivoa että molempia löytyis ennen ku poikanen kasvaa tamineistaan ohi.

Jostain kumman syystä mulla ei ole mitään muistikuvia siitä mitä oikeen oon saanut valmiiksi asti, mut pari kuvaa onnistuin onkimaan koneen sisuksista kuitenkin. Keskimmäinen lapsukaisista täytti jo hurjat 6-vuotta, ja hänelle virkkailin lahjaksi pupun (ohje kirjasta Amigurumit, jonka sain ite synttärilahjaksi jokin aika sitten). Ja tarttihan sitä sitten intoutua sisaruksillekin tekemään, pupu isosiskolle ja kisu pikkuveljelle :)

Ja kun on vauhtiin päästy niin antaa mennä, valmiiksi tuli myös vuokakello! Tän oli tarkotus olla valmiina ihan erilainen, mut vähän fiiliksen mukaan kuljettiin..

Nyt pitäis sitten paneutua noihin verhojen käänteisiin (että voikin olla inhottavaa hommaa) ja saattaa ainakin yks virkkuu loppuun tässä järjestelyn lomassa :) Palaillaan pikemmin, luulisin.

1 kommentti:

Mrs.Marple kirjoitti...

Terve tuloa kotiin!

Mietinkin tässä yhtenä päivänä että jokohan olette päässeet paluumuuttamaan, siitä ei varmaankaan ole viikkoa kauempaa :D. Meinasin laittaa viestinkin mutta sairastellessa sitten unohtui jonnekin yskimisen ja niistämisen joukkoon.

Hauska kello!
Olen muutamia samantapaisia vuokia metsästellyt kirpputoreilta, mutta ihan alkuperäiseen käyttöönsä :)