lauantai 30. huhtikuuta 2011

Lakkinen

Tuossa muutama kuukausi sitten konttailin divarin alahyllyjä ja löysin sieltä 60-luvulla tehdyn kirjan jossa oli kaikenlaista pukinetta lapsille vauvasta vähän isompaan (ja nyt harmittaa melkosesti etten ostanut pois..). Mieleen kuvista jäi neulottu hattu, jossa oli nätti pyörylä korvan päällä. Neuloen en oikein ite osaa (=jaksa) soveltaa, joten Pikkukiisken ihanasta blogista löydetty lakki oli todella iloinen vinkkiyllätys! Ei muuta ku hommiin, ja valmista tuli nopeasti. Lopputulos on juurikin sopiva kun leventelin ja kaventelin keskikappaletta, sekä myös tykätty ja jo ainakin viikonverran paljon pidetty :)

8 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Maailman kaunein lakki, puhumattakaan poikasesta<3

Kerttu kirjoitti...

Aivan ihana lakki :)

AnniP kirjoitti...

Tää on huippukiva! Pitäis yrittää itsekin.

Inkeliina kirjoitti...

Ihana. Täytyy itsekin yrittää, joskin mun virkkaustaidoilla siitä tulee varmaan jotain ihan muuta lopuksi...

Mrs.Marple kirjoitti...

Aikasen mahtava!
Täytyypä itsekin laittaa jonon jatkoksi, jos vaikka tuolle nuorimmalle tekis ens talveksi..

Miiruska kirjoitti...

Tää on kyllä yllättävän suojaava ja hyvinistuva lakki vaikka onkin malliltaan noin yksinkertanen. Jos vielä innostuis uudistaan, niin tekisin ehkä keskikappaleen hitusen pitemmäksi niin suojais vielä paremmin niskastakin (vaikka ihan riittävä on näinkin). Noita pyörylöitä ei oikein enää voi kasvattaa kun muuten menee jo silmille :)

Inkeliina, arvaa montako kertaa minä tein jo tuota eka pyörylää ennen ku tuli ees siedettävä.. :D Mut tulipahan valamiiksi ku sinnillä väänsin.

Rimpula kirjoitti...

Lueskellut sinun ihanaa blogia! Vieläkö muistat minut? :)

Miiruska kirjoitti...

Oi hei Rimpula, varmasti muistan! Ihanaa kun tulit :)