sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kah..

Lankana tässä tais olla joku muinaisen tarjouslaarin Rubin sekä 7 veljestä, napit on kätköistä kaivettu ja inspiraatio haettu jostain kirjasta (jonka nimeä en tietenkään nyt löytänyt mistään), toteutettu osittain omasta päästä. Resoreista ois voinu tehä väljemmät, mut muuten olen kyllä kerrankin ihan tyytyväinen! Laitan joskus vielä parempia kuvia kun pääsee oikeaan käyttöön. Asuun kuuluu toki myös ruskea virkattu lippis, mutta en viittiny nyt kuvata kun on vielä kerällä tuolla lankasaavin pohjalla..

Mr.Pupuun on sitten jo edellä mainittujen tuskan ja hien lisäksi tuhlattu aika rutkasti yöunia, sekä ihan raakaa voimaa. Vääntelin vitosen koukulla kaksinkertasesta Katrista ja kyllä sitte kiristeli hartioita makiasti.. Pupun vaatetukseen ei enää paukut riittäneet, mut ehkä nekin joku päivä vielä ilmestyy.

Mulla on muuten uus harrastus! Eikö se oo harrastus tai jopa perinne jos oon kahtena vuotena peräkkäin jo tehny? Tämmöstä siis:


Melkonen martta.. Jos joku ois viis vuotta sitten kertonu että jonain päivänä oikeen innoissani säilön jotain (syötävää, kaiken muun säilöntä kyllä onnistuu oikein luontevasti), niin oisin saattanu vähän kulmia nostella. Mut kai tääkin on vaan sitä ikään liittyvää, niinku sekin ku yks ilta yllätin itteni innolla oottamasta että lapset nukahtaa jotta pääsen herkuttelemaan.. enkä toki sillä perinteisellä suklaalla, vaan kaalilaatikolla! Onkohan tää jo vähän säälittävää?

7 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Onpas söpö pupu! Etsin neulottavaksi unileluohjeita, mistä olet tuon ohjeen löytänyt vai itsekö olet suunnitellut?

Mrs.Marple kirjoitti...

Hieno tuosta takista tuli!
(Tutun näköinen? :D)

Semmoinen kysymys vain että pitääkö teillä syödä kaalilaatikkoa salaa? Kun siis odotit että lapset nukahtaa ensin...

AnniP kirjoitti...

Takki on tosi hieno! Pakko kaivella tuo mallivirkkuu esille jos vaikka itsekin jotain...

Jonna kirjoitti...

Oi miten ihana takki! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on samanmoinen pupu tekeillä :)
Sen ohje on kirjassa:
Amigurumi
virkkaa omat maskottisi
Mia Bengtsson

Ihanan takin olet taas tehnyt =)

Irma

Kiana kirjoitti...

Mahottoman kivan näköinen takki!

Miiruska kirjoitti...

Meri, kuten tuossa jo Irma ehti kertoakin niin alunperin ohje on kyseisestä kirjasta =) Tosin tämä pupu on hieman muokattu, vartalosta tein pulleamman ja lyhyemmän ja muutkin mitat on vähän erit. Jossain aiemmassa postauksessa on ohjeen mukaan tehdyt puputtimet =)

Mrs.Marple, joo, tenavat on niin hulluna kaalilaatikkoon et taklaavat mut seinään kaalilootan edustalta :D No ei vaan, ennakoin ja tein ruuan seuraavaksi päiväksi, joten sitä ei ollut vielä tarkotus syödä.. kiusaus kävi kovaksi ja kaikessa rauhassa on kiva herkutella :)

AnniP, mallivirkkaus on kyllä onneksi helppo, pelkkiä kiinteitä ja pylväitä vuorotellen :)

Hän kiittää kehuista!