lauantai 10. joulukuuta 2011

Äh äh

Täällä edelleen joululahjapaja käynnissä, vaikka lupasinkin olla tänä vuonna ajoissa.. Joten näistä päivittelyä luvassa sitten vasta muutaman viikon päästä, olettaen että valo riittää kuvaamaan jotain. Ens vuonna en tee mittään (tai sitte taas kaiken, ja muutaman vielä).

Tämän aattelin kuitenkin esitellä pienen elämäni miehen leikkien innoittamana, ihana idea siis täältä .
He ovat "äiti ja poika", ja leikki on yleensä aina samanlainen. Ensin on iltapäivä ja äiti huhuilee poikaa päiväunille viereensä. Poika tietysti kiltisti tulee, mutta sitten turkanen karkaakin peiton alta! Ja äiti lähtee huolestuneena perään, löytäen sitten pojan yleensä "piilosta", "talosta" tai "pensasta" (=parkkitalon alta).

Tämä vauveli menetti ensimmäisen äitinsä pienen kämmin seurauksena, siksi heitä yhdistää väreiltään ainoastaan pojan puku ja äiteen tissit..

3 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Piti tähän vastata jo eilen, mutta meni kone tilttiin ja sitten menin vain nukkumaan.

Mutta joo, oon joskus ajatellu huutaa yhden imetysnuken, mutta en ole vielä malttanut. Vaikka toki hyvään tarkoitukseen rahat menevät.

Hienon näköiset on :)

Minna kirjoitti...

Hieno:):)

Miiruska kirjoitti...

Mrs.Marple, minäkin oon ajatellu, vielä en ole saanu aikaseksi kun meni nyt osa joululahjarahoista toiseen kohteeseen. Hyvään tarkoitukseen onneksi myös :)

Minnalle kiitos, tämmönen räpellys ilman kaavaa mut onneksi poikaselle kelpas :)