lauantai 31. joulukuuta 2011

Pojalle pallero

Siinä se Joulu taasen tuli ja meni, lievää lahajastressiä pukkas kun viimesiä taisin valmistella vielä joulupäivänäkin. Mut valmista, ja ei ku ens vuotta kohti!

Pojalle siis pallero. Tätä oli vaikea kuvata ku ei tienny mikä kantti ois ollu kivointa laittaa esille. Ensin huolellinen kuvaus sisätiloissa (liian hämärää), ja loppujen lopuksi kalsarit ja kumpparit jalassa pihalle.. ja sitte olikin pikkupakkasessa ihan sama mikä kylki siitä nyt sattu ylöspäin jäämään. Mut tää oli kiva, just semmonen oikeen viimesen päälle terapiakoukuttelu, voisin tehä toistekki.
Toinen ei-joululahja pikkumiehelle oli sitte prinsessavalas ihan vapaalla tyylillä, kruunua me lainataan aina lego-ukkeleilta. Poju on tykästynyt Muumeihin ja eräässä lehdessä tutustuimme sitte tähän "tympiin" neitoseen. Pienen ilme oli ihan näkemisen arvoinen ku yhtenä aamuna herätessä tällanen tönötti pöyällä :)


Muuta:


Mieltä lämmitti niin paljon myös täältä saapunut paketti, joka sisälsi bambuisen tiskirätin, sekä ihanaa suklaata ja voiveitsen! Ystävälle kiitos, todellakin piristi :)


Tämmönen pläjäys. Toivottelen oikein onnekasta vuotta 2012, ite mietin pinnistänkö hereillä vielä hetken josko näkisin sen "ainaki koulun kokosen" jätti-ilotulitteen mistä tyttöset ennen nukahtamistaan mulle turinoi.. vai lähtisinkö kuitenkin jo leputtelemaan silmiä. Molempi parempi, ens vuonna palataan, ja ehkäpä jossain välissä juttua myös lupauksista mitä tuli tehtyä :)

8 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Olet ollut niiin ahkera, kaikki ovat tosi hienoja, eikä vähiten kultakutri ;)Liina on -70 luvun alkupuolelta....

AnniP kirjoitti...

Hienoja töitä taas, innostuin ihan tuosta pallosta! Jospa joskus... Ja heppa on kyllä niin näkönen, olet näppärä!

Mrs.Marple kirjoitti...

Ahkera olet ollut!
Nuo pyyhkeet on hienoja, pitäis ittekin joskus (vohvelikankaaseen haaveilen, vois kirjailla kans ;) )

Miiruska kirjoitti...

Juu no kultakutri onkin yks niistä kolmesta täydellisestä teoksesta mitä oon saanu aikaan :)

AnniP, tuo pallo on kyllä kiva! Siihen tuli niin into tehä ettei meinannu millään malttaa lopettaa, ja yöllä sitte silmät ristissä sain tunkea täytettä sisälle :)

Mrs.Marple, mullakin oli mielessä tuo vohvelikangas alunperin. Mut toisaalta en tiiä miten siitä ois ne reunat nätisti huolitellu, tuo frotee antaa aika paljon anteeksi kun on pörröstä ;)

Nyyti kirjoitti...

Ihana keppiheppa! Miten en olekaan koskaan tajunnut, että kavereiden lapsille voisi vaikka joskus keppihevoset tehdä lahjaksi. Itse tykkäsin niistä aivan hirvittävästi pienenä ja taitavat nuo omani (joita myös itse tein) edelleen olla mökillä aitassa omassa tallissaan.

Kivoja juttuja kaikki muutkin, miksen minä saa aikaiseksi olla noin tuottelias.

Miiruska kirjoitti...

Nyytille kiitos! Tää tuotteliaisuus jakaantuu kyllä pitkälle aikavälille, eli silmänlumetta täysin ;)

Oikein harmittaa kun en kerran ostanu kirpparilla vastaantullutta muovikeppiheppaa, oli samanlainen millä ite leikin pienenä. Muistan edelleen elävästi ku ähersin sitä heppulia mummolan heinäladossa papan merkkausnauhalla vanhaan jakkaranjalkaan kiinni.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja! Mistä löysit ohjeen tuolle pallolle? Tai jos teit omasta päästä, ei sitä ohjetta olisi muille jakaa? :)

Miiruska kirjoitti...

Pallo-ohjeen löysin jostain kirjasta, oisko ollu Virkkauksen ilo nimeltään.. Pitäs vähän ahkerammin kirjotella ylös mistä noita ohjeita löytää ;)