sunnuntai 24. helmikuuta 2008

KukkatakkiTässäpä uusin koneella ommeltu. Ulkopuolen vinonauhat ompelin "näkymättömästi" saumasta.. Paikkailla piti niin monesta kohtaa että meinasi usko loppua kesken, mutta lopulta jäljestä tuli ihan ok -ulkopuolelta. Sisäpuolelta reunat on melkoisen karseat, mutta onneksi niitä ei tarvitse katsella =)

Myös mittavirhe iski jälleen, ja niinpä etupuolesta tuli hiukan lyhyempi kuin takaa..haitanneeko tuo. Mitäpä se kolo komiassa =D

3 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Se on aivan tosi ettei pikkuvirhe hienossa kokonaisuudessa mitään haittaa! Mie sovellan tuota sanontaa aina itteeni jos on epäkohtia (bad hairday, näppyjä, you name it), et se ei yks vika komiasa haittaa! Ja nauran päälle. =)

Tosi ihania kankaita sie tunnut aina löytävän, miellyttää mun silmää kovasti. Hienoja pikku takkeja ja myssyja ja kaikkea, täytyy vaan jälleen todeta että oot kyllä aikaansaava!

Miiruska kirjoitti...

Juu, täytyy säilyttää terve suhtautuminen, ennen kaikkea kun sen oppisi kunnolla itsensä kanssa. Hyvä relli, oikea asenne =D

Mulla onkin ollut kankaidenostelutauko, teen vanhat loppuun ennen ku metästän uusia.. tai lupaan ainakin yrittää ;)

UnnAn Unelmia kirjoitti...

Ihanan värinen!
Ei kukaan niitä sisäpuolia päällä katso! Vaikkakin välillä tuntuu kun ipanoilla on omatekosia niin kaikki syynää niitä tarkemmin, mut käsityö ja kierrätys kunniaan! Mä oon ainakin kyllästyny pelkkiin hooämmiin ja lindeksiin;)