perjantai 8. helmikuuta 2008

Kuva-arvoitus

Mikä tämä on?

Vastaus: toinen versio vapaalankahuovutetusta huivista, jota yritän varjella koiran karvoilta =) Virkkasin mustasta hahtuvasta osan pohjaa ja laitoin kuuteenkymppiin, tykkään että lanka on kunnolla huopunut vaikka kutistuminen onkin melkoista (ja lanka muuten tarttuu aika mukavasti kiinni puuvillalakanaan...). Tämä oli jo koekäytössäkin, ja on muuten lämmin.

Takkitehdas käynnistyi vauhdilla tänään kun uusi ihana kankaanpala sai kyytiä, tikuttelua siis luvassa yön pimeinä tunteina. Tosin takin koko on luokkaa mini, mutta mitäpä tuosta, ainahan noita käyttäjiä jossain päin löytyy. Ja ministä on hyvä kasvattaa itsellekin sopiva takki ;)

Päätinkin tyhjentää takkivarastoa ei-niin-kirppisaatteen mukaan ja lykätä jokusen loppukuun kuormaan, omat muksut varmaan pärjäävät jo olevilla ja tulevillakin tamineilla.

2 kommenttia:

Relli kirjoitti...

Hienonnäköinen huivi! Miekin oon huovutellut noita yhessä välissä oikeen urakalla, mutta kuvaamatta ovat jääneet - tämä tapahtui ajalla ennen neuleblogia. =)

Hirveän ahkera oot ollut, päivityksiä tiuhaan tahtiin ja vasta nyt kerkesin kaikkia selaileen! Ihania juttuja oot jälleen tehnyt, mutta ah ja voi, sydämen vei Puppu, miten osaakin olla suloinen!

Koirankarvaongelmaa havaittavissa tälläkin suunnalla. Sitä on liikkeellä.

Miiruska kirjoitti...

Juu, kausittain menee nämä intoilut. Välillä sitä vääntää koko ajan jotain, sitten voi mennä pitkään ettei tapahdu mitään.

Nyt taas tekemisen meininki =)